• Pro štěstí

  • Čakry

  • Kameny a drahokamy podle znamení zvěrokruhu

  • symboly

  • kyvadla

Mokša elixír 10 ml

mks10

Nový produkt

Vylepšená receptůra! 
Unikátní přípravek na principu homeopatie a květinových esencí postupně čistí naše citové bloky, navrací nás do našeho CENTRA, přispívá k navýšení vlastní uvědomění, vibrační úrovně a tím jeho logickým vedlejším účinkem je návrat zdraví, duševní pohody, zdravých mezilidských vztahů, hojnosti, nového pohledu na vlastní život.

Více informací

990 Kč

Více informací

Cesta k nalezení skutečných příčin našich onemocnění
je jen jedna část naší cesty, druhá je vždy práce na sobě a vědomá osobní volba udělat vše pro své vlastní uzdravení. Konec konců každé léčení je POUZE samoléčbou. Zdraví je totiž osobní odpovědnost každého z nás. Na cestě k uzdravení se v řadách lidstva před časem objevil výjimečný ELIXÍR, který nám bez pochybností napomůže, pokud mu dovolíme vstoupit do naší cesty snahy se uzdravit.

V hlavní části I-ťing se píše o řadě 64 hexagramů – obrazců, složených ze šesti čar (které mohou být jangové nebo jinové podoby). Tyto obrazce představují 64 rozdílných archetypálních situací našeho života. Fakticky vzato jde hlavně o to, že konzultace s Knihou proměn umožňuje snazší rozebrání často složitých životních situací, ve kterých se jedinec nachází, do jasnějšího vzorce, který pak usnadňuje rozhodování. Základní myšlenkou I- tingu jsou proměny. Slouží jako mapa přímé cesty, která spojuje vnitřní myšlenky člověka s vnějšími zkušenostmi. Zahrnuje aspekty bytí. I- ting počtem hexagramov má stejně jako šachovnice 64 polí a 64 je i počet triplety genetického kódu, tvořících stavební kámen molekuly DNA, která je úplným zobrazením člověka. Na Západě se tato kniha stala populární v 20. století především zásluhou německého orientalisty Richarda Wilhelma a švýcarského psychologa Carla Gustava Junga. Jung ji třicet let používal při analýzách osudu a pro terapeutické účely. V současnosti je už jen málo takových domácností, kde by neexistovala nějaká verze této moudré knihy. Stále více lidí se k ní obrací, radí se s ní a zve si ji na pomoc.

Druhým výrazem v souvislosti s Elixírem je homeopatie. Homeopatie je systém léčby založený na použití minimálních (až nulových) koncentrací léčiv, které v masivních dávkách vyvolávají efekt podobný tomu, jaký má léčená nemoc. Výraz je odvozen od dvou řeckých slov: home (podobný) a pathos (trpící). Za otce homeopatie je považován německý lékař 19. století Samuel Hahnemann (1755-1843), který byl prý inspirován poznatky, že podobné léčí. Navzdory konzervativnosti (i) lékařských kruhů homeopatie JE oficiálně uznána, dokonce na vybraných lékařských fakultách světa ji i vyučují.

 O Bachových esencích jste již určitě slyšeli. Pomáhají člověku zvládnout záporné emoce a harmonizovat tělo, mysl a duši. Květové esence uvolňují zablokovanou energii a potlačované nebo nezpracované pocity, strachy, bolesti z minulosti, které po čase mohou vytvářet v našem nitru psychické konflikty, které vyplouvají na povrch jako různé fyzické poruchy. Každá nemoc má příčinu v některé negativní emocí. Květinové esence jich pomáhají změnit na pozitivní, změnit špatný vzorec na správný. Odstraňují napětí a mění ho v harmonii. Neléčí nemoc jako takovou, ale osobnost člověka. Člověk se stává otevřenějším, schopnějším lépe čelit negativním dopadům. Esence jsou čisté, nejsou škodlivé a nemají vedlejší účinky. Nesprávně zvolená esence není tělem energeticky přijata, proto neublíží, ale ani nepomůže. Nepotírá to negativní, co v člověku je, ale podporuje pozitivní potenciál. Vysoké vibrace různých divoce rostoucích rostlin, které podle dr. Bacha podléhají tzv. vyššímu „uspořádání“, se přenášejí i na člověka, který je užívá. Tento změněný harmonický stav tak umožňuje překonat problémy, životní výzvy a v neposlední řadě podporuje zdraví.

Maďarský klinický onkolog, gynekolog dr. Istvan Markus a jeho manželka zkušená homeopatka Ilona Benczeová přišli před lety s unikátním nápadem: zužitkovat neagresivní charakter metody informační medicíny = homeopatie, čistící efekt Bachových esencí na emoční konflikty a spojili je s 64 archetypálními životními situacemi člověka doloženy čínskou Knihou proměn, které pokud osoba „nezvládne“ logicky ústí do emočních bloků a tím i do tělesných nebo psychických poruch.

Všichni víme, že mnohé naše tělesně-emoční potíže jsou v nánosech a ve vrstvách (např. pod pocitem snížené sebeúcty se může nacházet emoční konflikt hluboké ztráty). Unikátnost prezentovaného přípravku je v tom, že obsahuje informaci na každou ze 64 životních situací a tělo si vybírá POUZE ty, které právě potřebuje pro řešení aktuální situace!

Jinými slovy máme pod 1 střechou celý arzenál pro život! Jedinečný MOKŠA ELIXÍR během jeho kontinuálního užívání vrací v čase. Jak? Každým měsícem užívání se vracíme cca. rok dozadu v našich emocionálních blocích. Přípravek je krok za krokem navrací do vědomí, čistí, eliminuje. Každým dnem se vnitřně měníme, stáváme se vyrovnanými, mysl se pročišťuje, navyšuje se životní a vibrační energie. Vidíme, že se měníme my i naše okolí! SVĚT tam venku můžeš totiž změnit POUZE ZMĚNOU ve svém NITRU! Postupné tělesné uzdravení se stává jen jakýmsi „vedlejším účinkem, třešničkou na dortu“ našeho vnitřního klidu a transformace, ve kterém nám ELIXÍR pomáhá . Tak i o tom je jedinečný doplněk výživy: ELIXÍR MOKŠA!

Na závěr pár vět … ELIXÍR MOKŠA nemá ve světě zatím obdoby, a je fenomenální, že jeho vynález se váže k naší karpatské kotlině! Jeho komplexnost jej předurčuje jako přidruženou cestu pomoci překonat jakoukoli nemoc, nepohodu, duševní nerovnováhu člověka, zvířat, dokonce rostlin. Nikdy však nezapomínejte, že není zázračných přípravků, které by účinkovaly BEZ VAŠÍ aktivní spolupráce a   ochotě se změnit.  ELIXÍR MOKŠA Vám však otevírá cestu.

Dodání 3 až 5 dní od objednání.

Jak vám může pomoci
Emocionální konflikty
Užívání
Složení 



30 dalších produktů ve stejné kategorii: